0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQVideo deklaratë SQVideo SQ

ZZHTI: Deri në fund të vitit investime “të rënda” mbi 400 milionë euro të cilat do të hapin mbi 5.000 vende të punës

- Në gjashtë muajt e parë të këtij viti vëllimi i investimeve është rreth 240 milionë euro, janë hapur diç nën 3.000 vende të punës, ndërsa janë realizuar edhe 2,2 milionë euro vlerë e përgjithshme, 18 milionë euro të ardhura për shtetin nga tatimi personal, 91 milionë euro kontribute dhe 18 milionë euro nga TVSH, tha sot drejtori i Drejtorisë së ZZHTI, Jovan Despotovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle