0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQTekste origjinale SQ

ZNM: Qeveria me pare të popullit favorizon mediume të caktuara

Delegacioni i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga kryeministri Dimitar Kovaçevski sot është në Romë për vizitë pune në kuadër të shënimit të 24 Majit, Ditës së iluministëve mbarësllovenë Shën Cirili dhe Metodi. Në kuadër të të vizitës, të pranishëm janë gazetarë dhe punëtorë mediatikë në disa mediume që të informojnë për ngjarjen. Për zgjedhjen e këtyre mediumeve private, që është në llogari të buxhetit të qytetarëve, nuk ka sqarime nga ana e Qeverisë, cilat janë kriteret dhe pse pikërisht këto mediume janë ftuar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle