0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Zhvillimi i Kodrës së Diellit përmes përmirësimit të infrastrukturës

Përmirësimi i infrastrukturës,  është e nevojshme të ndërtohet teleferik i ri që më lehtë të arrihet në qendrën e skijimit, të krijohen më shumë vendparkime dhe kapacitete akomoduese. Këtë sot e theksuan pjesa më e madhe e pjesëmarrësve në debatin për zhvillimin e Kodrës së Diellit, në organizim të Komunës së Tetovës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle