0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQ

Zgjidhje inovative të paraqitura për të zbutur pasojat socio-ekonomike të pandemisë KOVID-19

- Zgjidhje inovative për zbutje të pasojave socio-ekonomike nga pandemia KOVID-19 së bashku të zbatuara  nga kompanitë e Serbisë, Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë  sot ishin prezantuar  në selinë e KB-së në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle