0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Zgjedhjet lokale 2021: Profesionalitet, paanshmëri dhe balancim

Agjencia Informative Mediatike - MIA  gjatë fushatës zgjedhore për Zgjedhjet lokale do të punojë në bazë të parimeve programuese - në mënyrë profesionale, të paanshme, të balancuar dhe në pajtim me Kodeksin e gazetarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle