0_Web_Aktuale SQBallkan SQBallkan.portal SQ

Zgjedhje lokale në Kosovë

Në zgjedhjet e sotme për kryetarë komune dhe këshilltarë në kuvendet komunale, të drejtë vote kanë 1.885.448 votues, të cilët do të votojnë për kryetarë të komunave dhe 1.002 këshilltarë për 38 komuna.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle