0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPartitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Zgjedhje lokale 2021: Kshilltarë në komunat e Shkupit

Nëpër dhjetë komunat e Shkupit këshilltarë kanë fituar gjithsej dhjetë parti politike dhe dy lista të pavarura të kandidatëve. LSDM ka këshilltarë në nëntë komuna, VMRO-DPMNE dhe E Majta në tetë, BDI në pesë, ASH/A në katër, PLD/RDM, BESA dhe lista të pavarura të kandidatëve në dy, ndërsa GROM, Lidhja e romëve dhe ROM në nga një komunë, tregojnë të dhënat e publikuara në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve për Zgjedhjet Lokale 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle