0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Zëvendësministri Aliu: Zgjidhja paqësore e konflikteve është një parakusht për zhvillimin e mjedisit të shëndoshë

Edukimi dhe arsimimi janë parakushte të rëndësishme për formimin e personaliteteve të shëndosha, të cilat zgjidhjen e problemeve e gjejnë përmes rrugës paqësore. Pikërisht Ju si mësimdhënës të tyre, krahas familjeve, luani rol të rëndësishëm në ngritjen dhe avancimin e nxënësve të cilët në të ardhmen çdo konflikt duhet ta zgjidhin me komunikim verbal e jo fizik. Këtë e theksoi zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Lulzim Aliu, në Takimin e Dytë të Paqes, e cila është e organizuar nga Ambasada e Parë e Fëmijëve "Megjashi".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle