0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQ

Zaev: Vevçani dhe rajoni fituan qendër turistike sipas standardeve të mjediseve komunale më moderne evropiane

– Kryeministri Zoran Zaev, zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Ekonomike, Koordinim të Dikastereve Ekonomike dhe Investimeve, Fatmir Bytyqi dhe kryetari i Komunës Vevçani, Sasho Jankoski sot realizuan mbikëqyrje në qendrën turistike të pajisur komplet në ish-shkollën e rinovuar “Strasho Pinxhur” në Vevçan.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle