0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPartitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQ

Zaev: Koalicioni me BDI-në për zgjedhjet lokale kujdeset gjithashtu edhe për partnerët tjerë të shumicës parlamentare

Koalicioni me BDI-në për zgjedhjet lokale është shumë fleksibil dhe është 100 për qind i rrumbullaksuar për të gjithë vendin tonë me qëllim që të mbajë kujdes dhe vëmendje edhe për më pak parti politike me deputetë ose me votat e zgjedhjeve paraprake. Për shkak të besimit të madh të ndërtuar ndërmjet nesh dhe bashkëpunimin e shkëlqyer që e kemi në Parlament dhe në Qeveri mund të japim përparësi në drejtimet në të cilat na dërgojnë qytetarët në komunat multietnike dhe tek përfaqësimet shumëpartiake të partive politike në komuna, porositi sot kryeministri dhe lider i LSDM-së Zoran Zaev.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle