Politikë SQ

Zaev: Këto ditë të shenjta le të mbushen me frymën e durimit, bujarisë, me dëshirë për respect të ndërsjelltë, mirëkuptim dhe solidaritet

Kryeministri Zoran Zaev, me rastin e festës së Kurban Bajramit, I dërgoi telegram urimi kryetarit të Bashkësisë fetare islame, Reis-ul-ulema haxhi Shaqirit, anëtarëve të Riasetit dhe të gjithë pjesëtarëve të besimit islam.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle