Magazinë SQSkena SQ

Yjet botërore me koncerte për mbështetje të vaksinimit dhe kundër ndryshimeve klimatike

- Xhej Llo, "Kolldpllej", Billi Ajllish, "BTS" dhe "Ellton Xhoun", në mesin e të tjerëve, të shtunën do të kenë performanca, me titull "Qytetar i botës" (Global citizen), ndërsa qëllimi është mbulimi i vetëdijes globale për ndryshimet klimatike, urinë dhe të drejtën e qasjes në vaksina për të gjithë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle