0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Xhentiloni: Maqedonia e Veriut pionier në zbatimin e politikave të viteve të kaluara, tregoi përparim të përhershëm

Me të vërtetë më vjen mirë që korniza e Maqedonisë së Veriut është tërësisht e harmonizuar me planin investues të BE-së, edhe pse ka hapësirë për përparim ende më të madh. Promovimi i efikasitetit energjetik, i gazit natyror si një hap kalimtar  në procesin e dekarbonizimit, investimit në burimet e ripërtërishme të energjisë,  rritje të qasjes së internetit me shtrirje të gjërë,  të e-shërbimeve dhe shkathtësive digjitale, janë vetëm disa nga sfidat kyçe me të cilat përballet vendi juaj, porositi eurokomisari Xhentiloni nga paneli i sotëm i pestë në konferencën për rimëkëmbjen ekonomik pas KOVID-it.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle