0_MIA Investigon.Portal SQMIA Investigon SQ

Xhastin Trudo – ylli i shuar i liberalëve kanadezë

Basti i humbur: Xhastin Trudo, ylli i liberalëve kanadezë, ëndërronte të fitonte një mandat të tretë dhe të fitonte një shumicë parlamentare, por kanadezët nuk e mbështetën atë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle