0_Maqedoni.Portal SQTekste origjinale SQ

Xhaferi: Vazhdojmë me avancimin e mekanizmave për kontroll efektiv politik dhe mbikëqyrje e Kuvendit mbi punën e pushtetit ekzekutiv

Shkup, 11 prill 2022

Butoni Kthehu në krye
Mbylle