Foto SQFotoservis SQ

Xhaferi nënshkroi Vendimin për shpalljen e zgjedhjeve lokale

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi ka nënshkruar Vendimin për shpalljen e zgjedhjeve për anëtarët e këshillave komunal dhe Këshillit të Qytetit të Shkupit dhe për kryetarët e komunave si dhe kryetarin e Qytetit të Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle