0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Xhaferi me donacione dhe urime të fundvitit për fëmijët në shkollat “Idnina”, “Dr. Zllatan Sremec” dhe Klinikën për Fëmjë

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, tradicionalisht, dhuroi pako jokonditore për fëmijët e hospitalizuar në Klinikën e Fëmijëve në Shkup, ndërsa në Shkollën Fillore me Qendrën e Resurseve “Idnina” dhe në Shkollën e Veçantë Fillore “Dr. Zllatan Sremec”, dhuroi mjete mësimore për realizimin e suksesshëm të programeve mësimore në përputhje me nevojat e nxënësve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle