0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Xhaferi: Çështjet e hapura zgjidhen vetëm me besim, dialog, mirëkuptim dhe respektim të ndërsjellë

Jam i bindur se edhe në takimin e sotëm do t'i vërtetojmë përpjekjet për të cilat u zotuam së bashku gjatë takimit tonë të fundit në Samitin e organizuar nga Kryetari Sasoli, se do të punojmë me përkushtim në përforcimin dhe avancimin e demokracive tona parlamentare dhe rolin tonë si institucione për dialog inkluziv ndërpartiak, në ndërtimin e konsensusit për reformat kryesore evropiane dhe do të kontribuojmë në pajtimin, paqen dhe stabilitetin në rajon, theksoi kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi në Mbledhjen e kryetarëve të parlamenteve nga vendet e Ballkanit Perëndimor "Roli i parlamenteve në kthimin e besimit në BE", në Bërdo të Kranjës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle