0_Slajder SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Xhaferi: Aksesi ndaj raporteve të auditimit duhet të jetë uniform dhe objektiv, pavarësisht se kush është në pushtet

Ajo që është e rëndësishme në shqyrtimin e raporteve të auditimit është që të mësohemi, të kemi një nivel të lartë uniteti midis opsioneve të ndryshme politike, të jemi objektivë pavarësisht se kush është mbajtësi i pushtetit ekzekutiv ose cilit opsioni politik i përket një funksionar i zgjedhur, respektivisht pavarësisht nga partitë që janë në pushtet dhe cilat janë në opozitë, aksesi i deputetëve ndaj trajtimit të raporteve të auditimit duhet të jetë uniform, objektiv, transparent me një nivel të lartë profesional në leximin, kuptimin dhe vendim-marrjen lidhur me raportet e auditimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle