0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Vullnetarë të Korpusit të paqes sërish në Maqedoninë e Veriut

Në Maqedoninë e Veriut sot ka arritur grup i ri i amerikanëve për të shërbyer si vullnetarë në Korpusin e paqes. Ata do ta ndajnë njohurinë dhe përvojën e tyre duke u bërë vullnetarë në shkolla dhe organizata në vend.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle