0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQPolitikë SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

Votojnë të sëmurët, të pafuqishmit dhe personat pozitiv me kovid-19 në Strugë dhe Vevçan

Gjithsej 259 persona të moshuar, të sëmurë dhe të pafuqishëm sot do ta realizojnë të drejtën e votës në komunën e Strugës në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale që do të mbahen nesër. Në Vevçan sot do të votojnë 25 persona, nga të cilët 18 janë të moshuar, të sëmurë dhe të pafuqishëm dhe shtatë persona pozitiv me Kovid-19.

Strugë, 30 tetor 2021 (MIA) – Gjithsej 259 persona të moshuar, të sëmurë dhe të pafuqishëm sot do ta realizojnë të drejtën e votës në komunën e Strugës në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale që do të mbahen nesër. Në Vevçan sot do të votojnë 25 persona, nga të cilët 18 janë të moshuar, të sëmurë dhe të pafuqishëm dhe shtatë persona pozitiv me Kovid-19.

Kryetarët e komisioneve komunale zgjedhore, Minir Zhuta dhe Menka Kukosla informuan se materiali zgjedhor është pranuar dhe votimi për këta persona vijon pa pengesa.

Në Komunën e Strugës të drejtë vote kanë 61/437 votues, në 101 vendvotime, ndërsa në Vevçan 2.075 në tre vendvotime. fb/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle