Partitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

VMRO-DPMNE: REK punon me vetëm një bllok dhe është në prag të shuarjes me prodhimtari prej 100 MW

17 nëntor 2021

Butoni Kthehu në krye
Mbylle