Partitë politike SQTekste origjinale SQ

VMRO-DPMNE: Pushteti bën gjithçka për të defokusuar nga tragjedia në Tetovë

Qeveria e LSDM-së dhe BDI-së në çdo mënyrë duan të mbulojnë tragjedinë në spitalin modular të Tetovës, në të cilën 14 pacientë u dogjën të gjallë dhe të defokusojnë publikun në këtë temë. Kjo është arsyeja pse dalin non-pejpera bullgare, kjo është arsyeja pse lëshohen materiale audio, kjo është arsyeja pse ata hapin çështje që kishin vite për t'i zgjidhur, në fund kjo është arsyeja pse Zaev jep deklarata nacionaliste dhe antishtetërore që e ofendojnë historinë dhe identitetin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle