0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

VMRO-DPMNE: Pakoja e masave antikovid është e vonuar dhe joefikase

Pakoja e masave kundër KOVID është e vonuar dhe joefikase. Si qeveria, ashtu edhe masat kundër KOVID, joefikase dhe diskriminuese

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle