0_Web_Ballina – Sllajder SQLink i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQVideo deklaratë SQ

Vlerësim preliminar i Misionit të ODIHR-it për zgjedhjet lokale (drejtpërdrejtë)

Konferenca për shtyp e Tana de Zulueta, shefe e misionit vëzhgues për zgjedhjet  e ODIHR dhe Shtefan Krause, zëvendësshefe e misionit për  rezultatet e vlerësimit preliminar nga vëzhgimi i Zgjedhjeve lokale në shtet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle