Evropë SQEvropë.Portal SQ

Vjena do të investoj 2,8 miliardë euro në masat për mbrojtje të klimës në vitin 2022 dhe 2023

Qyteti i Vjenës do të investoj 2,8 miliardë euro në masat për mbrojtje të klimës në vitin 2022 dhe 2023.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle