0_Sport,Portal SQSport SQ

“Viz Er Maratona” e Shkupit do të vrapohet në fundjavën e parë të tetorit

“Viz Er Maratona e Shkupit” e 17-ta me radhë do të mbahet më 2 dhe 3 tetor në Shkup. Maratona këtë vit mbahet dy ditë, me atë që gara në 5 kilometra e caktuar për 2më tetor në orën 17:00, ndërsa, më 3 tetor, do të fillojë maratona, gjysmë maratona dhe maratona stafetë - "BE për sport", me fillim në ora 08:00.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle