0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQAnalizë SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Vitin e kaluar 515 ankesa për shërbimet e internetit dhe telefonisë, risi për dallime më të vogla digjitale

Në Agjencinë për Komunikime Elektronike (AKE) vitin e kaluar janë dorëzuar gjithsej 515 ankesa në lidhje me pakënaqësinë e konsumatorëve me cilësinë e shërbimit zanor dhe të internetit në telefoninë celulare, transportueshmërinë e numrave, telefoninë fikse, internetit kabllor, bisedës dhe internet në roaming, televizionit kabllor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle