0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Vendimet nga seanca e sotme e Gjykatës Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese në seancën e sotme hodhi poshtë iniciativën e partisë politike e Majta nga Shkupi për fillimin e procedurës për vlerësimin e kushtetutshmërisë dhe ligjshmërisë së pikës 5 të Udhëzimit për reklamim politik me pagesë për zgjedhjet lokale 2021 nr. 01-3457/1 nga data 21.09.2021i sjellur nga Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle