0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Vendime nga mbledhja e sotme e Gjykatës kushtetuese

Gjykata kushtetuese në mbledhjen e sotme e hodhi poshtë nismën për inicim të procedurës për vlerësim të kushtetutshmërisë së nenit 1 të Ligjit për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për marrëdhëniet e punës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle