0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Vazhdoi debati i komisionit për llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2021

Akuza për kapacitetet e pushtetit për menaxhimin e krizës energjetike dhe ekonomike dhe për efektet na masat nga fillimi i pandemisë me Kovid-19, si dhe për realizimin e dobët të Buxhetit, kanë dhënë deputetët e VMRO-DPMNE-së opozitare në vazhdimin e sotëm të debatit në Komisionin kuvendor amë për Propozim-llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2021. Anëtarët e Komisionit për financim dhe buxhet në pushtet, megjithatë, i hodhën poshtë akuzat dhe ndër të tjera kërkuan përgjegjësi dhe masa konkrete në përballjen me krizën edhe nga kryetarët e komunave nga radhët e VMRO-DPMNE-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle