0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Vazhdohet afati për aplikim të bujqve për subvencione nga shteti

Qeveria në mbledhjen e sotme miratoi ndryshime dhe plotësime të Dekretit për kriteret më të afërta për pagesa të drejtpërdrejta, shfrytëzuesit e mjeteve, shumat maksimale dhe mënyrën e pagesave të drejtpërdrejta për vitin 2022 nga Programi për mbështetje financiare në bujqësi për vitin rrjedhës me qëllim që me masat për mbështetje të përfshihen edhe blerësit e mollëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle