0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Ushtrim demonstrues i pajisjeve të reja të prokuruara për mbrojtje nga zjarri në Vodno

Aditiv i cili e parandalon përhapjen e zjarreve pyjore dhe katër katërkëndëshe patrullimi për zbulimin e shpejtë të zjarreve eventuale është pajisja e sapofurnizuar që do të shfrytëzohet për mbrojtje nga zjarret në park-pyllin Vodno.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle