0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Universiteti i Tetovës ndau bursa për studentët e ciklit të parë dhe të dytë

- Universiteti i Tetovës me vendim të Senatit ndau bursa për studentët e ciklit të parë dhe të dytë të studimit. Studentët e studimeve deridiplomike dhe pasdiplomike janë liruar nga pagesa e participimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle