0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti Uludag thellojnë bashkëpunimin

Një delegacion nga Universiteti Uludag nga Republika e Turqisë, më 3 nëntor 2021, qëndroi për vizitë në Universitetin e Tetovës. Delegacioni turk udhëhiqej nga prorektori prof. dr. Irfan Kirishtioglu i shoqëruar nga koordinatorja për bashkëpunim me projektet universitare (Mevlana, Erasmus+), prof. dr. Bashak Ajdem Çiftçioglu, sekretari i përgjithshëm, Osman Dikmen dhe përgjegjësi i administratës për studentët e huaj, Bylent Albajrak. Ata fillimisht zhvilluan një takim të përbashkët pune me prorektorin për bashkëpunim ndërkombëtar të Universitetit të Tetovës, prof. dr. Shefik Shehu, dekanin e Fakultetit Filozofik, prof.dr. Ibish Kadriu, përgjegjësin për ECTS dhe udhëheqës i zyrës për doktoraturë, Prof. Dr. Kushtrim Ahmeti dhe mësimdhënësit e Filologjisë Orientale, Prof. Dr. Sulejman Baki dhe Doc.Dr. Zejni Mazllami.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle