0_Web_Aktuale SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBotë SQBotë.Portal SQLajme nga bota SQ

UNICEF: Nga një vetëvrasje e fëmijëve dhe të rinjve në çdo 11 minuta

Shifrat gjithnjë e më shumë janë alarmante, thotë Zeinab Hijazi, bashkëautore e studimit për të rinjtë dhe vetëvrasjet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle