0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

UNICEF-i të gjithë nxënësve, mësmidhënësve dhe kuadrit të shkollës u dëshiron një vit të sigurt dhe të suksesshëm shkollor

Dita e parë në shkollë është një ditë emocionuese për nxënësit. Emocioni është për shkak të fillimit të një faze të re në jetët e tyre, një fazë në të cilën zbulojnë njohuri dhe aftësi të reja, por edhe mundësitë e tyre të pafundme. Shkolla nuk është vetëm godinë. Ajo është vend për mësim, vend ku fëmijët  fitojnë pavarësi, përshtaten në një rutinë e re dhe zhvillojnë relacione të rëndësishme me mësimdhënësit dhe nxënësit, porositi përfaqësuesja e UNICEF-it, Patricia di Xhovani.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle