0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

UNICEF dhe USAID dhurojnë stacione mobile për larje të duarve në 15 shkolla

Në prag të hapjes së shkollave dhe përgatitjet për organizimin e mësimit  me prani fizike të nxënësve, përfaqësuesit e UNICEF-it dhe USAID-it në vend, Patricia Di Xhovani dhe Erik Janovski, sot do tA vizitojnë  SHF "Kliment i Ohrit" në Draçevë - njërën nga pesëmbëdhjetë shkollat të cilat u furnizuan me stacione mobile për larje të duarve për shkak të përmirësimit të kapaciteteve për ujë, sanitacion dhe higjienë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle