0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

UNESKO kërkon deri më 1 shkurt të vitit të ardhshëm të përgatitet raport për veprimet sipas rekomandimeve nga misionet rekreative për rajonin e Ohrit

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria si shtete që menaxhojnë me rajonin e Ohrit si pasuri botëror kulturore-historike dhe natyror do të duhet deri më 1 shkurt të vitit të ardhshëm tek UNESKO të dorëzojnë raport me avancimin e realizuar në zbatimin e aktiviteteve të theksuara në rekomandimet për mbrojtje në rajonin e Ohrit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle