Evropë SQEvropë.Portal SQ

Ukraina, siguria energjetike dhe rezistenca ekonomike e BE-së ndër prioritetet e Kryesimit të ardhshëm çek me BE-në

Ukraina, siguria energjetike, mbrojtja dhe kiber-siguria, rezistenca ekonomike dhe demokratike do të jenë temat kryesore të agjendës politike të kryesimit të ardhshëm çek me BE-në.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle