0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Uji në ujësjellësit e qytetit në Strugë i ndaluar për pije

Uji në ujësjellësin e qytetit në Strugë është u ndotur dhe nuk duhet të përdoret për pije dhe higjienë personale, kumtoi ndërmarrja komunale publike "Ujësjellës dhe kanalizim".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle