0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQ

Uji i pijshëm në Shkup i sigurt dhe cilësor

Uji i pijshëm në Shkup është i sigurt dhe cilësor, tregon raporti i fundit javor i NP Ujësjellës dhe kanalizim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle