0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

“Ujësjellësi” i Shkupit me mbështetje të re të misionit të SOS Fshati i fëmijëve

NP "Ujësjellësi dhe kanalizimi" - Shkup informon se si ndërmarrje e përgjegjshme shoqërore, tani më dy vjet vazhdimisht e mbështet misionin e SOS Fshatit të fëmijëve, përmes realizimit të aktiviteteve të ndryshme me qëllim të ngritjes së filantropisë individuale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle