0_Sport,Portal SQFutboll SQSport SQSport.Slajder SQ

UEFA dhe FIFA me revizion të punës financiare të FFM-së lidhur me projektet nga programet zhvillimore dhe investuese

Me kërkesë të Federatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut, gjatë periudhës së kaluar përfaqësues të FIFA-s dhe UEFA-s kanë kryer revizion të punës financiare të federatës lidhur me projektet dhe aktivitetet nga shfrytëzimi i mjeteve nga programet “FIFA Forward” për 2020 të FIFA-s dhe “HatTrick 3 dhe 4” programe investuese të UEFA-s, kumtoi FFM.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle