0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Uebinar “Gjendja psikologjike e gazetarëve pas raportimit nga krizat”

Sindikata e pavarur e gazetarëve dhe punonjësve mediatikë sot organizoi uebinar në temën "Gjendja psikologjike e gazetarëve pas raportimit nga krizat".

Shkup, 11 nëntor 2021 (MIA) – Sindikata e pavarur e gazetarëve dhe punonjësve mediatikë sot organizoi uebinar në temën “Gjendja psikologjike e gazetarëve pas raportimit nga krizat”.
Uebinari do të mbahet përmes platformës Zoom, ndërsa është në kuadër të projektit “Organizimi digjital në ELQ” në partneritet me Union to Union, Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve (IFJ) dhe Sindikatat suedeze të gazetarëve.
Në uebinar do të flitet për raportime nga krizat, përballjen dhe ballafaqimin me pasojat psikologjike dhe për atë se si gazetarët dhe punonjësit mediatik i njohin simptomat e djegies, stresit post-traumatik, çrregullimeve nga ankthi dhe sulmeve të panikut – drejtime dhe parandalime dhe mjekimi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle