0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Janë zgjedhur 30 kryetarë të komunave në raundin e parë, nuk janë përpunuar plotësisht votat për gjashtë komuna dhe për Qytetin e Shkupit

Sipas përpunimit të 100 për qind të të dhënave nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në Zgjedhjet e djeshme lokale në raundin e parë janë zgjedhur 31 kryetarë komunash, nga të cilët për një nuk është plotësuar cenzusi apo pragu i pjesëmarrjes. Ende nuk janë përpunuar 100 për qind e votave për komunat Aerodrom, Gjorqe Petrov, Karposh, Kisella Vodë, Resnjë dhe Qendër, si dhe për Qytetin e Shkupit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle