0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

U zbuluan katër furgonë të cilët kanë kryer transport ndërkombëtar të udhëtarëve pa dokumentacion

Nga ana e nëpunësve policorë të Stacionit Policor për Kalim Kufitar Tabanoc pranë Qendrës Rajonale për Çështje Kufitare Veri,  më 19/20 janar gjatë kontrollit në hyrje të shtetit të katër furgonëve për transport ndërkombëtar të udhëtarëve, edhe atë dy të llojit ''ford'', një ''mercedes'' dhe një ''fiat'', prej të cilëve tri me targa të Strumicës dhe një me targa të Shkupit, të drejtuara nga T.V. (25), P.V. (50), Ç.T. (28) dhe M.P. (33), të gjithë nga Strumica, është konstatuar se automjetet kryejnë transport ndërkombëtar të udhëtarëve pa posedimin e dokumentacionit përkatës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle