0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

U vërshuan lumenjtë në komunën Bosilovë, nën ujë disa objekte, njëzet shtëpi dhe fusha

- Tridhjetë objekte dhe sipërfaqë të mëdha të tokave janë nën ujë në hyrje të fshatit Turnovo, në komunën e Bosilovës, ku u vërshuan lumenjtë Strumica dhe Turia. Uji ka depërtuar në disa objekte, ndërsa tërësisht janë përmbytur terreni i futbollit, garderobat, salla sportive e KF  "Turnovo", objekti i Stacionit veterinar dhe njëzet shtëpi e objekte ndihmëse.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle