0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShoqëri SQ

U mbajt debati publik në përputhje me Projektvendimin për shpalljen e një pjese të Maleshevës si zonë e mbrojtur

Në debatin publik mbi Projektvendimin për shpalljen e një pjese të Maleshevës si zonë të mbrojtur, e cila u mbajt nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në bashkëpunim me komunat e Berovës dhe Pehçevës, Studimi i Valorizimit për zonën e propozuar për mbrojtje "Malet e Maleshevës dhe Vllainës " në kategorinë Zonë e mbrojtur nga përfaqësuesit e Shoqatës Ekologjike Maqedonase (SHEM), të përgatitur nga Gjyqtari, si dhe rrjedhën e Procedurës për shpalljen e një pjese të Maleshevës si zonë të mbrojtur, nga përfaqësuesit e Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, si mbajtëse e zbatuesit të Nismës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle