0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQ

U mbajt debat publik për nismën “Tetova do park të qytetit”

Nisma “Tetova do park të qytetit” mbajti debat publik në të cilën qytetarët u njohën me hollësitë rreth propozimit për krijimin e parkut të ri të qytetit, ndërsa u dëgjua dhe mendimi i personave ekspertë që ishin mysafirë nga fusha e urbanizmit dhe planifikimit të hapësirës. Një pjesë e qytetarëve kërkuan përgjigje rreth bashkëpunimit me komunën, rregullimin e marrëdhënieve ligjore pronsore dhe të ngjashme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle